Χαμηλές τιμές

Μην σας ξεγελάνε οι χαμηλές μας τιμές! Τα προϊόντα μας είναι ίδιας και ακόμα καλύτερης ποιότητας απο τα προϊόντα του ανταγωνισμού που πολλές φορές ξεπερνάνε την τιμή κατα δύο φορές!

Εμείς έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε τις τιμές μας χαμηλές επειδή όλα τα προϊόντα είναι δικής μας εισαγωγής και τα πουλάμε άμεσα σε εσάς χωρίς μεσάζοντες!

Παραγγελία

Οι παραγγελίες γίνονται τηλεφωνικά, στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά των προϊόντων και την διαθεσιμότητα.

Δεν γίνονται ηλεκτρονικές παραγγελίας μέσα απο την ιστοσελίδα μας (www.minimoto.gr)

Αποστολή

Τα προϊόντα μας στέλνονται σε όλη την Ελλάδα (επαρχία και νησιωτικές περιοχές).

Για να μειώσουμε τα έξοδα μεταφοράς προς όφελος σας συνεργαζόμαστε με πρακτορεία απο όλη την Ελλάδα για μια γρήγορη και οικονομική μεταφορά προς τον προορισμό σας.

Η μεταφορά των προϊόντων απο την εταιρεία μας στο πρακτορείο είναι ΔΩΡΕΑΝ

Πληρωμές

Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και τον έλεγχο διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Για παραλαβή απο το κατάστημα η πληρωμή γίνετε μετρητής, με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας η με πιστωτική – χρεωστική κάρτα.

Για αποστολή η πληρωμή γίνετε με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.

Υποστήριξη & Εγγύηση

Μετά το πέρας της αγοράς των προϊόντων η εταιρεία μας φροντίζει για εσάς με μεγάλη παρακαταθήκη και διαθεσιμότητα ετοιμοπαράδοτων ανταλλακτικών & συνεχή υποστήριξη.

Ποιοί είμαστε - Εταιρικό προφίλ

Η εταιρεία μας, MOTO NOMIKOS απο το 1969 μέχρι και σήμερα αντιπροσωπεύει τις μεγαλύτερες μάρκες μοτοσυκλετών της Ελλάδας (Yamaha, Honda, Sym, Kymco, Daytona) με κάθετες μονάδες & εξουσιοδοτημένα συνεργεία.

Απο το 2006 μέχρι και σήμερα είμαστε εισαγωγής βενζινοκίνητων & ηλεκτρικών οχημάτων – mini moto των μεγαλύτερων εργοστασίων σε όλο τον κόσμο.

Κεντρική εταιρεία – MOTO NOMIKOS – www.motonomikos.gr